Skip to main content

Сендвіч із в’яленими помідорами

Доброго літнього ранку!

Теплі сонячні промені та свіже повітря наповнюють радістю початок нового дня. А поживний сендвіч із в’яленими помідорами та запашна кава дадуть Вам заряд бадьорості і натхнення. Легкий в приготуванні і дуже смачний – саме те, що потрібно зранку.

Готуємо на двох. Нам знадобиться:

  • – 1 велика плоска булка (типу чіабати);
  • – пучок руколли;
  • – кілька листків прошутто або ж шинки;
  • – 2-3 ложки тертого пармезану;
  • – 5-7 шт в’ялених помідорів “Класичні”;
  • – бальзамічний соус.

Булку розрізати навпіл горизонтально. Обидва кусочки підсмажити на сухій сковорідці або грилі з розрізаної сторони. Збризнути помідорною олією і бальзамічним соусом. Покласти на нижню частину булки рукколу, потім шинку, далі порізані навпіл помідорки і посипати пармезаном. Закрити все верхньою частиною булки і розрізати впоперек. Смачного! 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *