Skip to main content

Салат «Все своє»

Спішимо поділитись з Вами новим рецептом салату, настільки оригінального, що ми просто не змогли залишити його безіменним. Знайомі смаки традиційного чорного хліба, вареної картоплі та квашених огірочків доповнені новим смаком наших «Оригінальних» в’ялених помідорів і яйця пашот сподобається всім поціновувачам української кухні, які не бояться експериментувати із новими (і старими) смаками.

Отже, салат «Все своє».

Страва порційна, тому на 2 порції потрібно:

– 2 великі картоплини;

– 2 шматочки чорного хліба

– 1 середнє індиче або куряче філе;

– 1 цибулину;

– 2 невеликих квашених огірків (не маринованих!);

– 10-12 шт в’ялених помідорів “Оригінальних”;

– 2 яйця.

Відварюємо неочищену картоплю у підсоленій воді. Вже готову очищаємо і нарізаємо півкільцями. Також відварюємо філе птиці у підсоленій воді з приправами (чорний перець горошком та лавровий лист). Охолоджуємо, нарізаємо крупними смужками. Цибулю нарізаємо півкільцями і маринуємо її в олії з баночки. Робимо грінку із чорного хліба, так щоб скоринка була хрумкою, а серединка м’якою. Грінку і огірок також нарізаємо крупними смужками. Помідорки порізати навпіл. Яйце зварити «пашот» (як це правильно зробити можна подивись, наприклад, тут.

Беремо плоску тарілку і викладаємо інгредієнти в наступній послідовності: шар картоплі, цибулю (збризкуємо олією із баночки), огірок, м’ясо, помідорки, грінки. Ще раз злегка збризкуємо олією. Останній штрих – викладаємо в центрі яйце пашот (приготовлене безпосередньо перед подачею салату!) і злегка надрізаємо його навхрест.

Ну що ж, наш оригінальний салат «Все Своє» готовий! Всім смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *