Skip to main content

Паста з в’яленими помідорами

Пропонуємо  Вам пасту з в’яленими помідорами та козиним сиром. Це може бути як самостійна страва для тих хто не вживає м’яса, так і гарнір до пташиного м’яса (наприклад запеченого курячого стегенця).

Отже для приготування страви на 4 персони нам потрібні наступні інгредієнти:

  • Пачка макаронів з твердих сортів пшениці. (400 гр.). Бажано використовувати короткі сорти пасти (нап. ріжки, пене, фузілі)
  • 1\2 баночки в’ялених помідорок (рекомендуємо для рецепта “Класичні”)
  • 150-200 гр. витриманого козиного сиру. В рецепті використовувався сир козиний витриманий ТМ “Бабині кози”. Можна використати шеврет чи будь-який інший витриманий козиний сир.
  • Кілька гілочок базиліку.
  • Бальзамічний соус (не оцет(!), а густий соус).

Відварюємо макарони в підсоленій воді до готовності.

Тим часом, поки варяться макарони, нарізаємо кубиками сир, дістаємо з банки помідорки, якщо великі то розрізаємо надвоє, а якщо маленькі, то лишаємо так. Далі зварені макарони відкидаємо на друшляк, щоб вся вода добре стекла, і повертаємо назад в каструлю. Водою промивати їх не потрібно. Додаємо пару столових ложок олії від помідорів, самі помідорки і сир. Все гарно перемішуємо викладаємо на тарілку і прикрашаємо базиліком та бальзамічним соусом.

Страва готова.  Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *