Skip to main content

Пісний салат з в’яленими помідорами, нутом і печерицями

Навесні, та ще й під час посту, що може бути доречнішим за салат?..:) Звичайно, салат із нашими помідорками, який зарядить оптимізмом і енергією творити добрі справи! Тож до тематичного меню Великого посту, а також для всіх хто слідкує за свою фігурою, і для тих хто не слідкує теж, і просто для смакоти тримайте наш пісний поживний салат з в’яленими помідорами, нутом і печерицями.

Візьмемо:

  • гарний пучок мікс-салату;
  • жменька нута;
  • 2-3 печериці;
  • 5 шт помідорок “Пікантних”;
  • ½ синьої цибулини;
  • жменька лущеного насіння соняшника;
  • бальзамічний оцет.

Попередньо замочений нут варимо до готовності, а потім підсмажуємо його до хрусткої скоринки у фритюрі (1,5-2хв). Нарізаємо півкільцями цибулю і маринуємо її 15хв в бальзамічному оцті. Печериці миємо, чистимо, нарізаємо тоненькими пластинками. Насіння соняшника підсмажуємо на сухій сковорідці до золотистого кольору. Нарізаємо помідорки навпіл вздовж. Готуємо соус для заправки: в рівних долях змішуємо помідорну олію і бальзамічний оцет.

Викладаємо на тарілці трав’яну основу з мікс-салату, далі гриби, цибулю, помідори. По центру викладаємо гіркою нут. Заправляємо соусом і посипаємо все насінням соняшника. Солити не потрібно!

Ціла тарілка вітамінів та ендорфінів, а також смакоти і красоти готова! Скуштуйте! СмачногоПісногоЗдорового!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *