Skip to main content

Баклажанові рулетики з вершковим сиром та в’яленими помідорами

Наш новий рецепт оригінальної закуски, що здивує запеклих гурманів своїм незвичним поєднанням смаків та простотою приготування.

Для страви на 4 персони нам потрібні наступні інгредієнти:

  • два середніх баклажани;
  • 1/3 банки в’ялених помідорів “Класичних”;
  • 100 гр вершкового сиру (в рецепті використовувався сир Рікота);
  • жменька горіхів (фісташки, волоський, або інші за Вашим смаком);
  • базилік сухий.

Баклажани ріжемо вздовж на тоненькі смужки 5-7мм.З обох сторін присолюємо, приправляємо базиліком та змащуємо олією від помідорів. Приправлені баклажани відправляємо в розігріту духовку під гриль, поки вони зарум’яняться (близько 10хв на кожну сторону). Тим часом нарізаємо помідорки і змішуємо з сиром. Підготовлений  баклажан густо посипаємо товченими горішками, викладаємо зверху сирково-помідорну масу і загортаємо рулетики. За бажанням рулетики ріжемо надвоє.

Все, закуска готова! Смакуйте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *