Skip to main content

Вареники з картоплею і в’яленими помідорами

Пропонуємо Вашій увазі наш  експеримент із стравами традиційної української кухні, оновлений рецепт всім відомих вареників з картоплею з додаванням наших “Оригінальних” в’ялених помідорів.

Отже, для тіста потрібно (приблизно):

  • 0,5 кг борошна,
  • 1стакан води,
  • 2 ст. ложки олії,
  • сіль за смаком.

Вимішуємо круте тісто і даємо йому годину постояти;

Для начинки (приблизно):

Картоплю відварюємо у підсоленій воді (не розваріть!) і товчемо так, щоб лишались грудочки. До картоплі додаємо порізані помідорки і частину олії з банки;

Тонко розкатуємо тісто  і робимо вареники. Варимо їх в підсоленій воді до готовності (2-3хв після спливання).

Готові вареники посмачити пахучою олією із баночки та зеленою цибулькою. Страва найкраще смакує холодною.

Всім СМАЧНОГОПІСНОГО!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *