Skip to main content

Суп-пюре з гарбузом та в’яленими помідорами

Корисний і поживний рецепт супу пюре – це саме те, що вимагає від нас організм, після затяжних Новорічно-Різдвяних свят :). А якщо до страви додати в’ялених помідорок, то здається, що свято буде тривати вічно!

Тож на 2л води візьмемо:

  • 4-5 середніх картоплини,
  • 300-400г гарбуза,
  • 200г курячого філе,
  • 100-150мл 12% вершків,
  • 1 баночку “міні” в’ялених помідорів (з гарбузом найкраще смакують саме “Пікантні”)
  • сіль, розмарин за смаком.

Ріжемо невеличкими шматочками філе і кладемо в каструлю варитись, солимо і приправляємо розмарином за смаком. Додаємо почищену і порізану картоплю. Чистимо гарбуз, ріжемо його на невеликі кубики і підсмажуємо до золотої скоринки на помідорній олії. Додаємо до каструлі підсмажений гарбуз та вершки. Помідорки ріжемо і також додаємо до супу наприкінці. Коли картопля і м’ясо будуть готові, знімаємо каструлю з вогню і збиваємо суп блендером до однорідної маси. Розливаємо суп по тарілках і прикрашаємо помідоркою та зеленню.

Все! Легка і по святковому красива страва готова! Всім смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *