Skip to main content

Брускетта з домашнім козиним сиром та в’яленими помідорами

Проста, але при цьому надзвичайно смачна закуска. За наявності всіх інгредієнтів приготування займає не більше 10 хвилин.

За основу беремо звичайний нарізний батон, а для начинки візьмемо домашній козиний сир і в’ялені помідори. Дуже рекомендуємо до цієї страви брати саме “Пікантні” помідори, але підійдуть і “Класичні”.

Зі шматочка батона готуємо грінку із золотистою скоринкою будь яким доступним способом. Ми це робимо в електричній духовці з грилем на максимальному нагріві, обсмажуючи шматочок батона по 1-2хв з обох сторін. При цьому грінка виходить хрустка зовні та м’яка всередині.

Далі викладаємо грінку на тарілку, кладемо зверху на неї чайну ложечку сиру, а поверх сиру помідорку. На стандартний шматочок батону зазвичай достатньо 2-3 чайних ложки сиру і 2-3 помідорки. Все, закуска готова! Ідеально підійде до сніданку чи перекусу в офісі.

Важливий момент: помідорки краще класти цілими, так, як вони є у банці. Смак пошинкованої на маленькі шматочки помідорки загубиться на фоні сиру. А в тому вигляді, як описано в рецепті, помідорки і сир ідеально поєднуються і створюють гармонію смаку і аромату.

Перевірено 🙂 Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *