Skip to main content

Квасолевий паштет з в’яленими помідорами

Всім хто бажає задовольнити гастрономічні забаганки і підтримати організм здоровою та корисної їжею презентуємо новий рецепт чудової закуски, або ж варіант швидкого перекусу – паштет із квасолі (на кшталт хумусу) із в’яленими помідорами.

Тож, щоб отримати 500 гр паштету потрібно взяти:

  • 1 стакани білої квасолі;
  • 10-15 в’ялених помідорок;
  • 1 середню цибулина;
  • 2 зубчики часнику;

Відварюємо квасолю до готовності в підсоленій воді. Під час варіння кілька раз змінюємо воду. Ріжемо цибулю і підсмажуємо на помідорній олії. Чистимо часник і давимо часникодавкою. Всі інгредієнти пропускаємо через м’ясорубку двічі і перемішуємо, або ж подрібнюємо в блендері. В принципі паштет уже готовий, але найкращого смаку він набуде за кілька годин в холодильнику. В цьому рецепті гарно смакують саме “Оригінальні” помідорки. Та якщо Ви полюбляєте “Класичні” чи “Пікантні” то додайте до паштету жменьку подрібненого гарбузового насіння і десертну ложку бальзамічного оцту. Ніжний квасолевий паштет гарно смакує з білою або ж темною грінкою, а також з хрусткими хлібцями.

Всім СМАЧНОГОПІСНОГОПОЖИВНОГО!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *